About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, May 16, 2013

449#Ai no Kotoba~ Surat TT Dah Sampai! :D


Akhirnya selepas lama menunggu! Selamat juga abang posmen hantar surat technical training ni ke rumah Hana. He he :D Punyalah lama menunggu (-__-) 




Bermula 8 Jun hingga 2 Ogos, insya-Allah Hana akan berada di UniKL MESTECH, Kajang untuk technical training (praktical), TT for short selama 8 minggu which means 2 bulan. TT ni macam sesi pengenalan dunia universiti peringkat ijazah, lab kat sana, field works dll untuk kami.

Sesiapa yang duduk dekat-dekat dengan Kajang tu bolehlah roger roger Hana ya? He he :P

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

8 book page(s) ♥:

Cik Nas :) said...

wahh all the best di sana :)

Cik Donut said...

tahniah akak bestnyeee...

Nurul Farahizzati said...

wah.. belajar elok2 ye dik.. kajang ek.. kalo akak gi shah alam, boleh r roger ni.. hehehe..

Nana Liena said...

hehe.. bulan jun baru masut..selamat bertraining ya.. :)

anak ayah said...

congrats hana.happy for you =')

Norhaizam Mustaffa said...

Wah. Dah nak habis dah cuti Kak Hana. Hehe. Selamat sambung belajar. hee

Nurrul said...

Tahniah kak Hana.. surat TT kak Hana dah sampai.. surat UPU nurrul nie haa tak sampai-sampai lagi.. sob3..

Selamat belajar kak Hana !! :)

AyueJean AJ said...

Tahniah dan all the best....
Akak jauh pulak dari Kajang...
Hehhehee..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)