About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, May 20, 2013

458#Ai no Kotoba ~ Wall Art Design Terbaik!


Sekarang ni banyak wall art designs yang cun melecun kan? He he :D Kreatif betul diorang ni. Terjumpa gambar-gambar ni yang pernah Hana buat rujukan untuk cat bilik Interactive Learning kat kolej dulu.







Awesome kan? Hana suka first picture and second picture. Tapi lagi suka kalau bunga sakura untuk first picture tu warna pink. Tak adalah nampak dull sangat even konsepnya hitam putih. 

Pilihan korang?

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

14 book page(s) ♥:

Nana Liena said...

yang biru tak ada? ahha..kita suka yg second n first..sebab simple n menenangkan..lagipun hijau..warna yg damai..hehe. PEACE..salam subuh yea.. :)

S.K.A said...

nampak kat design ni spt gaya korea dn jepun je..smple dsgn dn hitam putih..tenang je :D

BUNDA a.k.a KN said...

yang no 2 tu cantik...

Mizz Aiza said...

akak suka no.2 dan no.6.. simple tapi menarik..

izan mama mia said...

wah semua cantik sampai tak tahu nak pilih hok mano dah

Puan Bui Junaidi said...

BUNGA YG DGN SOFA HIJAU TU MCM REAL LAH..CANTIK..^_^

AyueJean AJ said...

Suka tengok yang hijau tu..
Sejuk je mata tengok.. =D

Nurrul said...

Cocomelnya.... kalau nanti ada umah sendiri.. nak buat camnie lah..

Dianaa said...

kreatif! :D
suka yang first tu

Norhaizam Mustaffa said...

Suka yang first and third. Hehe :)

Lissa LaLissa said...

Lissa suka yang pokok ada owl tuu.. sebab lissa suka bnyak warnaa.. hehe >.<

Cik Kay Jue said...

cantik! ckj paling suka pic yang last sekali!

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

cntknyaaaa. .nk conteng wall gk la pasnie. . :D

Ana Syazwana said...

waaa.sume cantekkkk.. nak brangan ah skjp!

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)