About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, May 28, 2013

476#Ai no Kotoba ~ Dah Sihat :D



Dah sihat :D

Yada yada. He he :)

Kepada kawan-kawan yang suruh makan ubat, rehat, tanya sihat ke tak dalam previous entry, terima kasih banyak-banyak. Ngehehehe :D Terharu, terharu. Terima kasih banyak-banyak tau :)

Demam dan selesema aje. Alhamdulillah dah makin baik. Itu pun semalam tidur awal lepas makan ubat. Tak tahan sangat. Pagi ni banyak tidur aje, sekarang dah kebah. Alhamdulillah :)

Hana memang macam ni kalau demam. Insya-Allah, sehari dua lepas tu dah okey. Nak demam pun susah. Risau sebenarnya sebab sekarang tengah uruskan preparation untuk ke technical training dan preparation untuk ke degree. Technical training akan bermula 8 Jun, less than two weeks from now. Degree akan bermula awal bulan September, tapi sekarang kena submit borang-borang pengesahan.

Tinggal nak scan dan online submit aje borang-borang pengesahan tu. Bertungkus lumus men-download, print dan fotostat banyak-banyak sebagai back up kononnya. Kononnyalah. :P He he.

Insya-Allah, Hana jejak blog korang lepas dah siapkan semua kerja tau? Dan terima kasih sekali lagi untuk doa kalian. Terharu :) He he.

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

13 book page(s) ♥:

AiSyA LiEzA said...

bagus la dah smbh..alhamdulilah :DD

Norhaizam Mustaffa said...

Uruskan dulu yang penting2 tu. Eizz dah selesai bahagian borang2 nak samnbung belajar. hehe

Farah Waheda Wahid said...

semoga cepat pulih sepenuhnya... *_^

Cik Teja said...

semoga kak hana sentiaaaaaasa sihat =^3^=

Mizz Aiza said...

alhamdulillah hana dah sihat.. selesaikan kerja2 tu dulu.. :D

Aida Ismail said...

Selamat melangkah ke alam degree ye dik ^^ Chaiyokk~

izan mama mia said...

syukur dah kembali sihat..

Nurrul said...

boleh buat urusan yg tergendala sebab sakit tuh bila dah sihat.. :)

S.K.A said...

Assalam..alhamdulillah, bguslah da smbuh :) smoga krja 2 semua dipermudahkan Allah..

are_lin@yu said...

take your time dear ;-)

are_lin@yu said...

take your time dear ;-)

Nurul Farahizzati said...

Alhamdulillah dah sihat :) jaga diri ye dik..

Cik JariManis said...

syukur alhamdulillah...Barakallah Fikum~<3 :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)