About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, May 11, 2013

Segmen Blogwalking Kita-kita


Jarang rasanya Hana join segmen dan GA di blog adik Nabila ni :) Memandangkan ini merupakan suatu segmen yang simple, Hana teringin nak join ^^ Syarat-syarat yang cukup mudah!


Klik banner untuk join!

Hana nak tag A'a, kawan Hana yang baru aje berjinak-jinak dengan blogging :)

Kepada sesiapa yang berminat untuk join tu, klik banner di atas ya?

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

37 book page(s) ♥:

myraVea said...

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

leogurl94 said...

Blogwalking :D

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Princess Syazliyana said...

bls kunjungan :)

michelle De hunny said...

hello dear ..
balas kunjungan td :)

zhathie said...

zhathie singgah sini :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Dianaa said...

balas kunjungan :)
http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

cik yaya said...

cik yaya singgah dan follow sini..

Nur Mahirah Muhamad said...

bw!
http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Nana Liena said...

hehe..goodluck ya..

Nabila Medan said...

Terima Kasih sebab join "Segmen Blogwalking Kita - Kita"
Senarai Peserta sudah diupdate! Meh kita blogwalking sesama kita :')
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Goodluck! :D

nida zin said...

balas kunjungan

Wanie Zunidan said...

Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

ada masa nanti singgah la ke blog ayu..follow sekali yer..hehe..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Aina Sofea said...

thanks singgah blog kitee ... hewhew http://www.ainasofea.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

AzahraGamalAbdulNasir said...

salam ziarah kembali...da foolow sini..tanx..

Nao Mei said...

Balas kunjungan


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Oren Soya said...

Blogwalking and follow sini :)
Dari segmen yang sama . meh lahh follow sini pulak ;)

http://itsme-girl.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

#Balas Kunjungan ;)

Ezza Eliza said...

Balas kunjungan :)

http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Penjejak Mimpi said...

Salam ziarah. Datang dari segmen yang sama. BTQ nice blog. Girlish gitu. Haha.. :)

Lystra Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

SyasyaHusnina said...

Dari segmen yang sama http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

hazdnul shafina said...

salam.. singgah balas kunjungan dr segmen yg sma :)

Jie Susanos said...

singgah sni..

zaza nizam said...

balas kunjungan hana :)

dyba gula-gula said...

Nice blog!! bW here..

http://sweetdyba.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita-by-nabila.html

goodluck!!

dHila said...

dari segmen same . jalan-jalan . :)
http://flyinglurve.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Siti Munira said...

Salam,

dari segmen yg sama...
selamat berkenalan...
done follow you..
^_^

Mas Diey said...

singgah dari segmen yg sama... :)

http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

aku eryati said...

jenjalan dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

julia jamaludin said...

melawat peserta segmen :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

nur wanda Shuhada said...

membalas kunjungan,goodluckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Dieba Adieba said...

sggh dari segmen yang sama :)
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Nurain Jamil said...

Assalammualaikum..saya balas balik kunjungan awak ke blog saya.. :) Saya dari segmen yg sama ;)

IRitz said...

Salam dan Hi!! Dari segmen yang sama.. singgah+follow sini kejap ;)

http://iritzmessages.blogspot.com

Emas Putih said...

haiii. Blogwalking kat sini . dari segmen sama
http://www.kisahemasputih.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

~IraNur~ said...

singgah n follow :)

Nurul Natasyah Fulgencio said...

Blogwalking :D
nice blog! done following u :D
http://nurulnatasyah.blogspot.com/
ni link blog sy,sudi2 lh follow :D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)