About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, May 9, 2013

Segmen : Jom Blogwalking Jom...!



Kali ni join segmen di blog Paly :) Memandangkan syarat untuk segmen ni simple je, so Hana join ^^ Boleh klik gambar kat atas kalau berminat untuk join juga ;)

Jom blogwalking kat blog ni sebab bagi Hana setiap blog ada kelebihannya yang tersendiri dan Hana percaya blog Hana juga ada kelebihannya. Walaupun tuan punya blog tak tau nak cakap apa kelebihan blog sendiri :P Apa apa pun, jom blogwalking jom!

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

0 book page(s) ♥:

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)