About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, May 26, 2013

Segmen : Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2




Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Jun dan Julai iaitu pencarian bermula dari 26 Mei 2013 dan berakhir pada jam 11:59 malam 30 Mei 2013 nanti. 20 orang yang bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Nabeel Fikree bermula 1 Jun nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja


Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.

.

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

14 book page(s) ♥:

Nana Liena said...

wah..laju dia..hehe.. goodluck ea..kih kih..

btw..hana punya body post ni kan ada macam 'tompok2' macam mana buat? huhu..

tompok2 = bintik2 tu

Haruno Hana 하나 said...

@Nana Liena Hana guna tutorial ni :D letak background di post

http://www.lyssasecret.com/2011/08/tutorial-background-di-post.html

Nana Liena said...

oh..macam itu ja..hehe..okay..thanks..nanti nak guna..utk akan datang..walaah.. :)

Nabeel Fikree said...

Thanks sudi join ye!! Goodluck sis~

Deqla Manjew said...

Selamat bersegmen dear,...

Nao Mei said...

cik akak datang singgah nie...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

maaf cik akak tinggalkan jejak..salam kenalan dari cik akak

anis Sk said...

tin tin student kecik datang singgah blog Kak Hana dari segmen yg sama ^-^

http://studentkecik.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

Siti Rohaida Yusof said...

datang dari segmen yang sama
jom sama-sama blogwalking.
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

Hunny Kitty said...

blogwaliking dari segmen yang sama...sambil-sambil tu meh jalan2 tgk kereta hello kitty akak yg comel..hehehehe

FyzaaLaa said...

Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang follow sini .
Dari segmen yang sama ^^
http://fyzaapunyacerita.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

Che Siti Maryam said...

selamat bersegmen :)

Nurrul said...

Goodluck !! ada lagi ke nie ? tak sempat nak join..

zue said...

Salam perkenalan..dri segmen yg sama & follow sini..jom singgah blog zue..

http://zu-ibrahim.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti dtg la ke blog ayu... follow ayu dan join segmen ayu ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)