About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, June 2, 2013

480#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Scroll Up Button - Tulip


Hari ni rasa nak beri freebies pula :) Kali ni nak beri freebies untuk scroll up button image. Nampak tak kat sebelah bawah blog Hana tu? Bentuk tulip kan? Haa.. Nak beri freebies macam tu lah :)

Sila sila kepada sesiapa yang berkenan :) Klik pada gambar atau word kat bawah tu untuk dapatkan link.









Semua button ni saiz 80x80 :) Yang Hana guna di blog ni rose colour :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

6 book page(s) ♥:

Mia Liana said...

sweetnya hana... cantik..

Puteri Afiqah said...

comel :)

Yumida Huda said...

wow..cantik la hana!
terernye buat bende camni

Bintang said...

comelnya. hehe :)

izan mama mia said...

cantik,..kiut miut

Anis Zainudin said...

comel nye >.<

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)