About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, June 3, 2013

484#Ai no Kotoba ~ Yang Ke 2121


Buka blog pagi tadi, tengok followers dah ada 2121. Alhamdulillah :) Comel pula nombor tu. He he. Marilah kita pakat review siapakah follower yang bernombor comel itu :)


Nasib baik ada link pada profil Iwan Syah. Sebab sesetengah followers tak backlink profil mereka dan blog jadi susah nak terjah balik.


Memandangkan blog beliau tiada header, Hana print screen ajelah sampai situ. Kalau tak, boleh print screen header. He he. Menarik kot entri Cara Tidur Di Dalam Pejabat tu x) Kreatif! He he.

Apa yang Hana tengok, blog ni dah okey, loading pun tak ada masalah. Cuma kalau boleh, buanglah word verification di komen untuk memudahkan readers anda memberi komen mereka. Word verification antara pembunuh mood nak memberi komen. Tadi Hana sendiri pun kena isi balik kotak verification tu sebab tersilap letak kod (-__-) Sadis. He he :P

Kalau baru buat blog, memang word verification tu akan set Yes secara automatik. Kalau nak buang, pergi ke Settings -> Posts and Comments (tengok kat bawah sikit) -> tick No pada Show Word Verification? -> Save settings. 

Itu ajelah kot. Klik pada header atau nama beliau untuk terjah!

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

AiSyA LiEzA said...

cantikk la no tu.. ekekkek :)

S.K.A said...

Assalam :) hak r, cntik num 2..dah 2k lbey fllowers dia, tpkan mn cbox awk eh?? dah laen blog ni, bru prasan :)

Haruno Hana 하나 said...

@S.K.A saya hide cbox.. nampak tak gambar cookie n tulis shout kat sebelah kiri tu? klik situ untuk buka cbox :)

Azwar Syuhada said...

Memang cantik no. tu, nanti azwa terjah blog Iwan ni.. >_<

S.K.A said...

aik?? hu3..3 4 kali jga mncri xjmpa pn?? hu3..ntah2 sy ni rabun kot..xpelah :)

Haruno Hana 하나 said...

@S.K.A erk.. tak nampak gak? hehe.. takpela, tinggal jejak kat komen je :P hehe..

Iwan Shah said...

Thanks for taggie Malu sseyh haha.. actually saya pakat follow ja apabila terjah blog :)

Nama cam salah sikit SHAH haha

Nana Liena said...

untung dia kan..hehe..hartu keluar kat blog eizz..hehe

SyamimiNazifa said...

wah, ramai dah followers, tahniah xD

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)