About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, June 3, 2013

485#Ai no Kotoba ~ Bilik Tidur Yang Comel :)


Hana memang suka stalk page Interior Designing untuk tengok gambar-gambar interior designing yang menarik dan superb x) He he. Jom tengok contoh dekorasi di bilik tidur. Untuk bilik perempuan aje ni :P











Hana paling suka yang nombor satu dan empat. Menepati cita rasa :) He he.

Dalam mimpilah nak dapat bilik tidur macam ni. Ha ha. Tak apa, kalau dah kerja insya-Allah boleh decorate bilik tidur macam ni. Kan?

Korang suka yang mana satu? Pilih jangan tak pilih :) He he.

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

S.K.A said...

untuk perempuan mmg sesuai sgt desgn bilik mcm 2 :) nmpak cumil je

AiSyA LiEzA said...

cantikkk... suka smua la... ekkekek :))

Farah Waheda Wahid said...

sungguh akak jatuh cinta dengan kesemuanya... *_^

hana hadi said...

suka tengok yang ada tangga tu. kat atas tu mcm untuk personal je kan.. hehe sesuai untuk bilik yang kecik.

semua cantik lah.. bestnya kalu dapat bilik besar

nuramalina mohdazam said...

hihihi,comel nye,but nina suke hello kitty.kan best kalau dapat bilik full dengan hello kitty

Gucciey Lavender said...

chomelnyeee !!! suka yang bilik akhir tuh :)

Fyza Laa said...

Saya suka , saya suka ! Yang warna pink polkadott tuuu ^^ Comellll >.< *Bilaaa la boleh dpt blik camtuu kann ?

anis Sk said...

geramnye tengok bilik tidur macam ni.. nak sangat . hikhik

Orkid Edyliyne said...

semuanya comel... alamatnye kalau dapat bilik tidur macam nie, memang tak keluar dari biliklah... ^^

ima salsuzaima said...

wah2.kalau la dapat salah satu bilik tu.. bahagianya hidup.tenang je kn.hihi..

SyamimiNazifa said...

kalaulah dapat bilik macam ni, memang taknak keluar bilik! hehe. mimi pilih number 2, unik sikit ;)

Nana Liena said...

kita pun suka stalk2..hehe.. lagi2 bab2 design2 nie..memang best sambil2 berangan tak hingat..hehe..kita suka bilik yang ada tingkap luas n boleh lepak2 macam gmbar nom 8 tu..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)