About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, June 6, 2013

492#Ai no Kotoba ~ Packing Packing



Dah beberapa hari Hana sibuk dengan kerja packing barang aje. Insya-Allah malam ni akan bertolak ke Kajang. Pergi dengan mama, abah dan Neesa aje. Adik-adik yang lain tinggal kat rumah, sekolah pun dah nak mula balik.

Kami pergi dengan kereta api sebab abah tak familiar dengan jalan di sekitar Selangor dan KL, takut sesat pula. Insya-Allah akan bertolak sekitar pukul 7 malam dan sampai 7 pagi keesokan hari. Lepas tu akan terus ke rumah Che Long, boleh kata abang dua pupu dengan Hana kot. Memandangkan Che Long dengan family tinggal di Kajang, senang sikit kalau ada apa-apa :)

Che Long pun kata dekat aje stesen kereta api dengan rumah dia. 

Doakan Hana semua :) Excited + nervous ni! Tak sangka hari Sabtu ni dah mula technical training :)

Till then.
Wassalam.

nota : Dalam proses menaip scheduled posts untuk hari-hari mendatang :P He he.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

gudluck kak. . :) slmt bljr. . :D

coklat susu said...

all the best hana ;)

NIZAM said...

nnt 2nd month training dah stat puasa. blk kg nnt terus smbut raya la kan.

Gudluck Hana :D

Nastyna said...

Morning yang... refer to ur query, beza we here dengan Malaysia is 6 hours, Amsterdam the same. So, kalau Malaysia 3pm sini 9pagi. Kami lewat terkedek2 kejar Malaysia hihihi.

Lissa LaLissa said...

gud luck akak.. all the bestt~! ^^

AiSyA LiEzA said...

smga bjya hana!! take care :).. doa utk mu :)

Mizz Aiza said...

selamat berpraktikal hana.. :D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)