About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, June 7, 2013

495#Ai no Kotoba ~ Stok Anime Sempena TT :P

*scheduled post*

Memandangkan technical training akan berjalan selama dua bulan, semestinya nak tengok TV susah kan? Tak payah mention pasal TV la Cik Hana oi~ Diri sendiri pun tak tengok TV hampir 2,3 bulan dah. Seems like I have a very bad relationship dengan TV tu (-__-). Masa kat kolej dulu, orang lain sibuk berkumpul nak tengok Setia Hujung Nyawa, Hana duduk aje dalam bilik. Roommate cerita pasal best SHN tu pun tak tertarik nak pergi tengok sama. Malas betul nak tengok TV.

Tapi anime wajib tengok! He he :P

Stok anime yang belum tengok ada lagi. But I had downloaded anime yang dah lama dalam list untuk di-download. Konon-konon nak tambah stok anime untuk ditontonlah ni :P

Yang Hana download sempena nak tambah stok anime :P :


Amnesia


Psychic Detective Yakumo


Tonari no Kaibutsu-kun


Kami-sama Hajimemashita (dah tengok awal-awal dah) Review SINI!


Katekyoushi Hitman Reborn (baru tengok sikit)

Campur dengan anime yang dah ada tapi belum tengok, tak tahulah sempat tak habiskan sepanjang technical training ni :P Sekadar untuk hiburan bila ada masa lapang ;)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

Nies alhaQ said...

Waaaaa, siap ade stok simpanan lg tuu. Hihi. Anyway, Best of luck dear!

Mizz Aiza said...

rajinnya hana download..

Shiro Usagi said...

amnesiaa *.*
how was the story?
genres? :o
otome? or yaoi? :o

وان نور آين said...

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-khairunnisa_7.html


tagged for GA ;)

Nazmin Nazifa εїз said...

In dah lama tak tengok anime T.T .. tpi det.conan tu lain cerita. Hehe ... Follow sini :D

Cik Kay Jue said...

sama la kita hana.. jarang tengok TV tapi anime mesti tgk.. hehehe.. hana.. hana download anime kat ner ea? huhu..

AiSyA LiEzA said...

hehehehe.. xD x suka gax tgk tv.. lebih suka layan komik n novel.... cehh~ byk kutt stok hana :) ^^

Nurul Farahizzati said...

perghhh!! nak join sekaki.. hehehe...

Haruno Hana 하나 said...

@Shiro Usagi otome :) hehe.. kalau yaoi memang tak tengok la

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)