About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, June 9, 2013

499#Ai no Kotoba ~ Kenapa Saya Suka Ber-blog?

*scheduled post*


Kenapa saya suka ber-blog? Hana percaya, tentu setiap orang punya alasan yang berbeza berdasarkan pendapat masing-masing :)

Hana suka blogging sebab :

  •  Dapat jadikan sesuatu sebagai medium penceritaan Hana, sebab malas nak tulis diari jadi Hana buat satu blog untuk diri sendiri :)
  •  Dapat ramai kenalan baru! Walaupun hanya kenal bloggers di alam blogging ni, tapi ukhwah yang terjalin tu berharga seperti mana hubungan dengan kawan-kawan di sekeliling. Walaupun hanya kenal di alam blogging, hubungan sesama bloggers juga perlu dijaga. Jangan sampai ada permusuhan antara bloggers.
  •  Dapat baca banyak cerita menarik! :D Pengalaman hidup seseorang tidak sama dengan individu yang lain, jadi melalui blogging juga Hana dapat tahu suka duka hidup seseorang. Ayat tak boleh blah part suka duka tu :P He he. 


Itu aje kot yang dapat difikirkan buat masa sekarang. Apa yang penting, Hana memang enjoy sangat blogging ni. Terima kasih kepada rakan bloggers yang lain :) Insya-Allah, sama-sama kita keep on blogging ya?

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

8 book page(s) ♥:

Azwar Syuhada said...

Wahh.. Sebab azwa berblog pon lebih kurang sama macam Hana. Dan blog pon dah merupakan sahabat kedua azwa sekarang..hahaha.. >_<

Mizz Aiza said...

betul tu hana.. pengalaman hidup yang paling beharga.. happy blogging.. :D

وان نور آين said...

Hana, jom join GA.
Aina tag Hana xpe kan.

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/omg-first-giveaway-by-qaisyara-raihana.html

Nastyna said...

suka duka dikongsi bersama, ngeeeee.

NJihe.am said...

Salam singgah. Jiha pun ada sebab sendiri kenapa berblog. Sebahagiannya sudah pun ditulis. Studioous.blogspot.com

AiSyA LiEzA said...

stiap org punya pengalaman y berbeza.. sonok je baca ^^

Cik Kay Jue said...

baca blog org macam kita berada di dunia yang lain kan?

Nana Liena said...

betul juga..hehe..cerita personal..tapi kena tapis2 juga..hoho..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)