About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, June 12, 2013

503#Ai no Kotoba ~ Kenapa Banyak Sangat Scheduled Posts?

*scheduled post*


Kenapa banyak sangat scheduled posts untuk bulan ni?

Sebenarnya, scheduled posts ni Hana buat untuk hidupkan blog aje. Macam tak best tengok blog tak ber-update berhari-hari. Sekarang ni Hana dah mula technical training selama dua bulan, nak blogging dan blogwalking macam selalu tak bolehlah.

Line Celcom kat kawasan sini teruk sangat, kawan-kawan yang guna Celcom semua kena pandai cari line. He he. Dahlah Hana guna broadband Celcom. Memang susah sikitlah nak online bagai :)

Tapi scheduled posts ni Hana banyak buat entri pendek aje. Tak larat nak buat entri panjang banyak-banyak dalam masa yang singkat. Cukuplah dapat pastikan blog tak bersawang.

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

10 book page(s) ♥:

Farah Waheda Wahid said...

oh busy yer...patutlah senyap jer adik akak yang sorang ni... he hehe...takper ...bila ada masa blogging yer...

AiSyA LiEzA said...

hehe.. xpe hana ^^v nnti ada masa leh bw ^^ n buat entri pnjg2 :)

Cik JariManis said...

good luck hana! bgus jugak teknik menghidupkan blog ni ekkk..haha! =)

S.K.A said...

slmat mnjlani praktikal :)

Mizz Aiza said...

insya-Allah akak akan jenguk blog hana selalu.. :D

Eim Ma said...

hargai masa busymu...hehhhe..

Cik Kay Jue said...

ckj pun kadang2 wat autopublish.. hehehe..

Nurul Farahizzati said...

okay r tu.. at least, ada usaha :)

aisya said...

takpe.. buat mana yg mampu.. =)

Nana Liena said...

haha..kita dah cuba tak update dalam seminggu mmg bersabar aja la..tangan dah gatal..huhu..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)