About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, June 15, 2013

506#Ai no Kotoba ~ Ber-anime Sepanjang TT


*scheduled post*

Dalam entri INI, Hana list-kan senarai stok tambahan untuk anime kan? :P He he.

Setakat ni yang dah habis ditonton ialah :


Katekyoushi Hitman Reborn



Psychic Detective Yakumo


Dalam proses ditonton :


Tonari no Kaibutsu-kun

He he :D

Nanti Hana buat review ^^

Till then.
Wassalam.

nota : Kepada sesiapa yang ada tanya di mana Hana tengok anime, Hana tengok di animeultima.tv . Bukan tengok, Hana just play video di situ untuk download dengan Real Player Downloader ;)


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

Mizz Aiza said...

rajinnya hana download.. :D

وان نور آين said...

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/my-1st-giveaway-by-hathirah.html

hana di tag :)

keli menari said...

dah lama tak layan ni,dapat sekali best jugak ni

SAMIQA ♥ said...

Ehh ehh , kenapa gelap semacam aja nie.. salah masuk blog kak Hana Ke ? ?errmm..

*dah start kuliah , tak ada dah istilah tengok tb nie kak.. :(

S.K.A said...

wahhhuhuhu..minat betol hana dgn anime ye :) fanatik btol ni..

aisya said...

klau guna idm lagi senang hana.. real player ni mcm leceh sikit.. :)

shar90 said...

berminat plak ngan citer detective yakumo tu... hee
best tak? xD

Shiro Usagi said...

jom tengok list anime chart summer kat sini :D
http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/06/anime-chart-summer-2013.html

Noor Aina W Azmi said...

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/menang-duit-raya-dari-cikpuan-zeera.html

hana di tag;)

Cik Kay Jue said...

tak sabar nak tggu hana review anime ni.. hari tu cadang nak tgk cerita Psychic Detective Yakumo best x cerita nya?

Haruno Hana 하나 said...

@shar90 best! baik tengok! :D

Haruno Hana 하나 said...

@Cik Kay Jue tengok la :D best! hehe.. hajat nak buat review, cuma tak sempat lagi

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)