About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, June 23, 2013

507#Ai no Kotoba ~ I'm Back & BE! :D Eceh!


Rindunya nak blogging (T^T) Sob3. Hampir seminggu tak update blog dan blogwalking. Nak kata jadual technical training ketat sangat, takde pun. Kitorang enjoy dan relaks aje. The problem is, kat hostel ni tak disediakan wifi. Then, jumpa hotspot. Apa lagi, terus pergi beli kupon untuk online. Barulah dapat blogging :D He he.

Banyak benda nak kongsi sepanjang dua minggu technical training ni, tapi insya-Allah Hana akan kongsi satu per satu. So far, memang enjoy dan relaks! He he :D 

Alhamdulillah, even tak dapat nak blogging dengan kerap, rezeki daripada Nuffnang tetap ada. Tak sangka ada beberapa BE baru di blog Hana :) All thanks to my readers :) 


BE paling lama, BE from Digi. Sejak bulan lepas lagi. And yang paling Hana tak sangka, Hana dapat enam BE dalam masa yang terdekat. Nampaknya rezeki bulan Jun :) Alhamdulillah. Dah lama sebenarnya tak dapat BE. Hampir dua bulan juga and my first BE after two months, BE daripada Digi itu lah :) Harap-harap amount bertambah. Aameeen :)

Thanks Nuffnang, thanks readers :)

Untuk next entry, Hana nak review lima blog daripada Simple Giveaway by ArifahLee & ZunairahLee :) Sebenarnya 10 blog, tapi Hana akan buat dua kali. Tak syok pula review kesemua blog sekaligus :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

S.K.A said...

Alhamdulillah :) tahniah la..sy xcek pn lg hu3..

izan mama mia said...

wah bertambah BE,..tahniah hana.....

Trish Natasha said...

wahh tahniah hana. sy tak jalan2 lagi BE. belom rezeki agaknya. hehe

http://chacamonsterr.blogspot.com/

Nurul Farahizzati said...

waaa.. rezeki tu.. nanti belanja akak ek.. hehehe...

Cik Kay Jue said...

alhamdulillah.. ckj xreti nk buat bende2 ni.. huhu..

AiSyA LiEzA said...

sy un xreti bnda2 ni smua.. :))

Deqla Manjew said...

Alhamdulillah, ada rezeki hana lg..maaf yer hana, akk pun jrg dpt singgah blog hana...tp in shaa Allah nti akk dtg komen2 lg ye..syg hana..thanks sudi support blog akk...Allah je yg mampu bls semua tu... ;-)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)