About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, July 12, 2013

530#Ai no Kotoba ~ Ramadhan di Kajang


Alhamdulillah. Done with 3rd Ramadhan, esok pula 4th Ramadhan :) 

So sweeeeetttt~ Abah tagged this on FB :P

Tahun ni tahun pertama Hana puasa di Kajang, last year pula kat KMKN. So far, okay. Bazaar Ramadhan agak jauh, plus takde transport sendiri tu susah nak pergi, tapi okeylah sebab kedai-kedai makan kat sini bukak waktu petang. Pilihan juadah nak berbuka tu pun banyak. 

Makan sikit cukup, nak makan banyak kena tunggu 1 Ogos ni :P

And seperti biasa, my abah is so soo soooo sweettttt~ Selalu send gambar makanan dekat-dekat waktu nak berbuka. Thanks for your consideration ya abah. *sarkastik* Tunggulah, balik rumah tu memang nak mintak macam-macam x( Ishhh!!!


Tak ke sweet abah sendiri sanggup susah payah amik gambar dan hantar? 

Sepanjang minggu ni Hana ada pergi melawat ke Malaysia Genome Institute, kelas yang berkait dengan Environmental Healthcare pun dah bermula, tadi pula pergi buat environment assessment di Taman Tasik Cempaka, Bangi.

@ Taman Tasik Cempaka

Nanti akan update ya :P He he. Nak pergi jejak blogs kawan-kawan yang lain.

Salam Ramadhan al Mubarak!

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

8 book page(s) ♥:

AiSyA LiEzA said...

mmg sweettt..ekh..cm ada mksud tersirat je tu.. ---> 'abah rindu hana' kekekekkxD

syaza rafiae said...

selamat berpuasa hana. tahun nie puasa kejang tahun lepas kuala nerang. tahun depan? may Allah bless you

Mizz Aiza said...

rajin abah hana send gambar-gambar tu..

aisya said...

selamat berpuasa hana..

kat mana eh tempat hana ni? dr hari tu lg sy fikir.. silk highway tp dkat mana eh.. dkat area sungai ramal ke? atau sungai chua? haha.. punya la tak puas hati..

Haruno Hana 하나 said...

@aisya hehe.. selamat berpuasa juga Kak Aisya ^^

tempat Hana ni dekat ngan Taman Kajang Sentral, Miros tu.. betul2 bangunan tepi highway ^^

Keli Menari said...

kemain ayah anta makanan..hehe..tergugat oo rs nak balek umah

Nana Liena said...

hehe..hari2 ke abah send gambar? haha..so sweet betul.. salam ramadhan btw.. :)

Aida Ismail said...

Hehe~ abah Hana tu saje je nak pancing Hana balik berbuka kat rumah ;p

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)