About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, July 14, 2013

533#Ai no Kotoba ~ Hurrah @ Taman Tasik Cempaka :D


Entri Bergambar :

Hari Jumaat lepas kami dibawa ke Taman Tasik Cempaka, Bangi untuk environment assessment. Berkait dengan air, udara dan bunyi. Pukul 8:15 AM berkumpul depan kampus dan kami semua naik coaster aje. Hana naik first trip dengan kawan-kawan yang lain. Memandangkan nak tunggu second trip sampai, kami semua pakat explore sikit taman tu. Dah explore tu, apa lagi? Ambil gambarlah! :D










 Takde kerja pergi berdiri atas pagar tu :P Ha ha.





Ma'iee sesat. LOL :P


Memang happy~ Ha ha :P Ni pun ada lagi gambar. Masa ni lecturers tak sampai lagi, kawan-kawan yang lain pun tak sampai lagi. Pasal environment assessment tu Hana update dalam scheduled post nanti :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

Keli Menari said...

kemain eh hepii

Cik Kay Jue said...

wah seronoknyer..! da lama ckj tak kuar cam ni.. huhu..

Mizz Aiza said...

seronoknya berekreasi bersama-sama teman tersayang ..

9n0L4 said...

happening nye tgk gmbr ni. hee. tak pernah sampai lagi ke sini. :)

Eim Ma said...

hana da tembam ..seronok betul duk sane ye ? (^_^)

aReLaN said...

posing kemain lagi masing2 ye. hehehe..salam ramadhan.

Miss Red Apple said...

comel jer...haha

Aida Ismail said...

Wahh bergambar sakan ye adik2 ni. Hehe~

aisya said...

Baru perasan dah lama tak jalan2 kat tasik cempaka petang2 tengok org main layang2.. huhu.. klau weekend ramai org, klau nak main layang2 pun boleh.. ada org jual layang2 kat situ.. :)

izan mama mia said...

ceria sungguh mereka

AiSyA LiEzA said...

wah2.. mmg sakan habis..bestt kutt =)

Cik JariManis said...

amboiii....posing sakan korang ehh..nice style! >.< nnti akak nak tiru jugak..kui2

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)