About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, July 19, 2013

539#Ai no Kotoba ~ Terkejut Dengar Kes Guru Ditembak :'(


Pagi ni baru dapat online betul-betul and I'm quite shocked bila baca pasal tiga kes guru ditembak. Dua kematian, satu cedera. Yang latest di SINI

Dua kes di Kelantan, satu kes di Kedah.

Ya Allah, lindungilah abahku :'(

Anak mana tak risau bila dengar kes macam ni, tambah tambah kat Kelantan dah ada dua kes :(

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

10 book page(s) ♥:

coklat susu said...

yang kes kat kedah tu dkt ngn umh ja pun..huu zaman skrng mkin bhy..pantang cgu tgur sikit..

hana hadi said...

sampai skrang kes kat kelantan tu xtau motif apa.. huhu macam2 yang hana fikir

bekas pelajar guru tu ka?
dendam kat guru?

zaman sekarang kan advance. benda yang diluar jangkaan pun boleh berlaku

Cik JariManis said...

semoga Allah meindungi ayah kita hana...ayah JM pun guru gak..syukurlah najib msih hidup..amannya malaysia enn? huh !

AiSyA LiEzA said...

insyaAllah.. smga smuanya slmt..

Nurul Farahizzati said...

doakanlah semuanya baik2 sahaja :)

Anisa Anuar said...

dah makin menakutkan sekarang ni...

p/s: yg bawah widget follower tu.

Mizz Aiza said...

murah betul nyawa manusia sekarang ni..

aisya said...

entah apa lah dendam dgn cikgu sampai nak tembak2 ni.. padahal guru lah berjasa mendidik anak bangsa.. huhu

Aida Ismail said...

Apa la motif diorang ni. Sesuka hati je nak tembak orang.

Cik Kay Jue said...

Insya Allah segalanya selamat..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)