About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, July 31, 2013

544#Ai no Kotoba ~ Oooo Balik Kampung~



Esok 1 Ogos, insya-Allah Hana akan pulang ke Kelantan sempena tamat technical training dan juga untuk ber-Aidilfitri :P He he.

Sedih kot. Lapan minggu TT, lapan minggu jugalah Hana tak balik rumah (T__T)

Kawan-kawan yang tinggal kat Kelantan dah dua, tiga kali balik dah.

Malas nak berlama dalam bas aje sebenarnya :P Ha ha.

Insya-Allah pagi esok ada closing ceremony for our TT and by noon, we are officially became ex-Foundation UniKL 2012/2013 :D Hip hip hoorayyy!

Kena kemas barang cepat-cepat dan Hana mungkin akan chow dari hostel lepas Asar. Flight nak balik Kelantan insya-Allah pukul 8:30 PM kalau tak delay. Hana balik sorang-sorang aje, nasib baik dapat tau flight Faiz hari yang sama, cuma flight dia pukul 7:30 PM. Bolehlah tanya dia kalau ada apa-apa. Oh ya, he's one of my school friends yang kamceng sebab kitorang sama persatuan dulu.

Doakan perjalanan Hana dan kawan-kawan selamat sampai tau :)

Till then.
Wassalam.

nota : Ada nak bagi e-Kad Raya kat bloggers yang terpilih sebagai tanda terima kasih :) Nak pos kad raya memang tak sempat. Harap-harap yang akan terima tu sudilah ya terima dalam bentuk e-card. Simple aje :) 


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

Mizz Aiza said...

semoga perjalanan balik selamat.. :D

Cik Chokie said...

Wahhh mesti belajar jauh, semoga Allah memelihara akak sepanjang perjalanan. Amin :D Selamat pulang ke kampung halaman

xXx chaos xXx said...

kyaaa!~ i'll will continue my study here too.. >w<)/ in Bachelor of Medical Science Technology in Environmental Healthcare.. can you gimme tips on how to survive there? coz my last uni is uitm shah alam sooo i dont know anything bout it QAQ)/

Aida Ismail said...

Bestnya balik kampung! ^^ Kampung akak pun kat Kelantan. Tapi tahun ni tak tahu balik beraya ke tak.

aisya said...

semoga selamat sampai hana.. =)

IFA Athirah said...

tahniah? ^_^

izan mama mia said...

bestnyer hana dah nak balik kg
selamat hr raya
maaf zahir batin yer
sat nak g tgk ekad raya tuu
tq hana

S.K.A said...

=) mmg syang betol dgn Kelantan..he3..enjoylh bersma family di kampung..

Azwar Syuhada said...

Bestnya dapat balik kampung.. Azwa nak kampunggg gak.. muhehehee.. :)

AiSyA LiEzA said...

ehhee..slmt hari raya hanaaa =) slmt balik kg... hehehe... bila balik kajang? =)

AiSyA LiEzA said...

ooh..hari tu hana ada tya sal cos saya kan? bachelor science and food tech =)

Cik Kay Jue said...

kiranya hana da habis pratikal la ni? tahniah hana.. >_<

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)