About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, August 4, 2013

545#Ai no Kotoba ~ Kad Raya Aidilfitri 1434 H :)


Dah dua tiga hari blog ni tak ber-update. Hu hu.

Alhamdulillah Hana selamat sampai ke bumi Kelantan ni around 9:30 hari Khamis malam Jumaat yang lepas. Home sweet home~ He he :D


Back to my main title, Hana dapat kad raya tahun ni x) Satu daripada Penerbitan Kaki Novel dan satu lagi daripada Kak Aisya Chipmunk&Barney :)

Terima kasih KN dan Kak Aisya! He he :D 

Untuk yang setia memberi komen di blog ni, Hana ada sediakan e-card untuk mereka. Nak hantar kad raya memang tak sempat. Insya-Allah tahun depan Hana akan mulakan operasi menghantar kad raya :P He he. Harap-harap sudilah terima ya? Hana ada hantar pada ruang komen mereka yang terpilih tu :)

Daripada KN :)

Isi dalam :P He he. Comel kartun tu >_<

Handmade kad raya daripada Kak Aisya :D

Comel aje >_< He he.

Kat sini Hana nak minta maaf banyak-banyak pada semua bloggers. Minta maaf kalau ada terguris hati ke dengan komen Hana, Hana lambat balas jejak ke, apa apa aje lah! Minta maaf ya? :D

Dan mungkin blog ni akan terabai juga lepas ni. Mungkin dua tiga hari lepas raya baru Hana akan update, jejak korang balik. Insya-Allah :) Maaf ya sebab lambat jejak entri lama korang? ;)

Salam Aidilfitri 1434 H! :D

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

14 book page(s) ♥:

Aida Ismail said...

Dikkk!! Thanks bagi akak e-card raya! Suka suka! >.<

syaza rafiae said...

salam aidilfitri maaf zahir & batin. maaf jika ada tersalah silah =D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

best dapat kad raya.. selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin.. :D

S.K.A said...

Salam Aidilfitri juga Hana =) terima kasih atas e-kad raya 2 he3

aisya said...

busy buat biskut ke hana? hehe

Norhaizam Mustaffa said...

Wah bestnya dapat kad raya :) heee

siti ZAHARA said...

Alhmdullilh..semuanya berjalan dgn lancar..selamat hari raya..=D

Azwar Syuhada said...

Wow.. dapat kad rayalah dia. Thanks Hana kasi kad raya dekat Azwa. nnt azwa balas kat fb..heheh :)

AiSyA LiEzA said...

slmt hari raya hana.. wahh! tahniah dpt kad raya..sonok kut.. sbb zaman skrg dah jarang org nak bagi kad raya..wish melalui sms je..

btw..thanks untuk kad raya tuuu..cntikk! =)

Putery FarHaNa said...

selamat hari raya..saya follow

Nurul Farahizzati said...

amboi.. banyknya kad raya dia.. akak satu je.. haha.. selamat hari raya hana :) maaf zahir dan batin..

Cik Kay Jue said...

selamat hari raya hana..

wah bestnyer dpt kad raya.. ckj tak dpt kad raya thn ni..

thanks hana bagi e-card kat ckj.. :)

Yumida Huda said...

beznye dpt kad raya
tahniah
salam lebaran

jemput baca & komen entry yumida:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

izan mama mia said...

wah byk dpt kad raya...
selamat hari raya hana

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)