About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, August 16, 2013

546#Ai no Kotoba ~ Kembali



Dah bersawang kot blog ni. Kan?

Kembali sekejap nak ucapkan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog :D Insya-Allah blog ni tak akan bersawang lagi bermula minggu depan dan Hana akan mula membalas kunjungan juga pada minggu depan.

Actually banyak benda nak post kat blog. Kisah sebelum Aidilfitri, semasa Aidilfitri dan semestinya anime reviews :P

Hehe.

Banyakkkkkkkkkkkk lagi sebenarnya anime yang Hana nak buat review malangnya kemalasan jadi penyekat :P Kalaulah Hana betul-betul nak review semua anime yang Hana pernah tengok since 6 years old, memang pasal anime ajelah yang korang baca :P Hehe. Jadi Hana akan buat review yang Hana rajin aje lah.

Malam ni tidur awal, insya-Allah tengah hari esok ada plan. Cikgu Naeimah minta teman beliau pergi Rantau Panjang sempena majlis perkahwinan adik Cikgu Dasuki. Alang-alang dah pergi Rantau Panjang, memang rugi besarlah kalau tak singgah Pasar Besar Rantau Panjang.

Sore jaa. Matta ne!

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

aisya said...

nak ikut jugak! hehehe

Cik JariManis said...

tu diaa..tajuk bkn main..haha! anyway selamat kembaliberblogging hana sayang..kami menunggu kehadiranmu..haha!

J' matahari said...

nice..

S.K.A said...

bia la bersawang jap =) yg pntg tunaikn tggjwab dlu..all the best hana..smoga dipermudahknNya

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah lama akak tak ke sana.. seronok dapat shopping..

Cik Kay Jue said...

hana! ckj tunggu hana punya review anime.. hehehe..

Nurul Farahizzati said...

rileks2 dulu.. update mn yg patut dulu.. jgn kalut2 ;)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)