About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, August 23, 2013

547#Ai no Kotoba ~ The Pending Coffee :)


I hope Malaysians can practice this too! =)

nota : Hana baru dapat blogging dan balas jejak sikit-sikit. Sorry kalau terlambat :D Hari Ahad till Rabu lepas password takleh nak enter kat netbook. Nasib baik abah pergi betulkan kat kedai :p Kenalah sindir berbakul-bakul dengan abah :p Hehe.

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

aisya said...

kalau lah di malaysia pun begini.. huhu

AyueJean AJ said...

Baguskan amalan kat sana...
Sekurang2nya ada jugak sikit rezeki buat homeless people....

Cik JariManis said...

mula2 akak baca..akak blurr..tak faham..atleast baca uang5 bru faham! nice sharing hana :)

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

baeknya hati mereka. .kalau lah kat malaysia cmtu. . :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

bagusnya.. nasib baik netbook tu ok.. akak pun dah lama tak singgah sini..

Cik Kay Jue said...

ckj sebenarnya kurang sikit BI ni.. tp apa yang ckj faham dorg bayar pending coffee untuk orang yang susah dan memerlukan..

macm tu ea?

Menarik..

Thanks for sharing hana... >_< lama x nmpk.. miss u.. <3

Nurul Farahizzati said...

ooo.. ingatkan order kopi tak sampai2.. hehehe.. baguslah mcm ni.. kalau buat kat malaysia, waiter sini faham tak ek..

Mohd Ridzwan Abdullah said...

BErtuah lah kalau kat malaysia ada org macam ni. Bayar lebih utk org yg lain yg tak mampu.

izan mama mia said...

singgah sini..
hai hana..
akak pun bzzzzzz

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)