About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, December 8, 2013

574#Ai no Kotoba ~ Hasil Buruan Bersama-sama Serigala Jahat

Yuhuuu!

Ehem. Abaikan.

Mood tengah gembira sebab dapat juga jejakkan kaki ke MIECC untuk join Big Bad Wolf akhir tahun ni.

Alhamdulillah :)

Banyakkkkkkkkkk sangat buku dan semuanya murah-murah. Kebanyakan pengunjung bawa luggage, kotak atau troli semata-mata nak borong buku banyak-banyk x) Hana sendiri bawa luggage untuk memudahkan diri sendiri bawa buku-buku tu semua. Tapi Hana bawa luggage kecik aje la :p Hee.


Kat atas ni antara buku yang Hana beli kat BBW. Tapi Hana beli 8 buah aje, including Neesa kecik's books. Yang lain tu semua buku yang Alah kirim. Fulus tak berapa nak ada :( Tambah tambah dekat nak habis sem ni. 

Eh. Ada kaitan ke?

Ramai sangat orang kat BBW. Macam macam ragam boleh tengok. Rambang mata nak tengok semuaaaaaaaa buku yang ada kat situ. From general fiction, romance, young adults, cookery, self-help, architecture and design, junior readers, gardening to pet-lover (memang rasa nak sebut semua genre yang ada kat BBW la kan) :p

Emcee BBW kelakarlah, nak tergelak pun ada masa beliau announced pasal hilang barang atau lost children. Lost mom pun ada tau :p At least entertained la sikit. BBW crews banyak membantu kalau lost sangat dalam dunia BBW tu sampailah tak tau nak tuju mana :p



Buku-buku untuk Neesa. Budak kecik tu dah sibuk tanya bila Hana nak balik. Awal tahun depan baru boleh jumpa ya budak :p Sabar sikit.

Kat BBW juga ada charity event, dengan maskot utamanya Red Readerhood. Charity event ni collaborate dengan The Budimas Charitable Foundation; pasal children book donation. Kita beli mana-mana buku kat bahagian Too Precious : Red Readerhood dan buku yang kita beli tu akan didermakan kepada rumah anak-anak yatim.

Every child deserves the joy of reading - Lil Red

Sambil berbelanja, bolehlah beramal sekali :) 


Kepada penggemar buku, memang wajib korang pergi BBW ni ;) Banyak sangat pilihan buku yang menarik.

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

6 book page(s) ♥:

aisyah humaira said...

bestnye beli buku bnyak2 mcm nie , tp sempat ke nak bace ? selalunya setiap sem sure bussy memanjang .

Haruno Hana 하나 said...

@aisyah humaira insya-Allah sempat :) lagipun better beli masa harga murah.. dapat juga save duit sikit ^^

Azwar Syuhada said...

Wahh, bestnya shopping banyak buku.. Azwa dah lama tak pegi kedai buku. Untuk azwa takde ke Hana?heheeh

xXx chaos xXx said...

next year laa gaya nyaa... Mara tak masuk lagi.. QAQ).. nak gi cf jugaa.. QAQ)..sobs..

izan mama mia said...

bestnyer dapat borong buku

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. banyaknya borong buku.. selamat membaca hana.. :D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)