About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, December 15, 2013

576#Ai no Kotoba ~ Sleeping Face Mask Satu Ringgit


Pernah jumpa tak sleeping face mask yang harganya cuma RM 1? Ala, sleeping mask yang biasa pakai untuk rawat kulit muka tu.

Tengok gambar kat bawah :)


Ni dia sleeping face mask RM 1! Jenama Savee, came from Singapore. Hana kirim satu aje masa housemates nak keluar. Housemates Hana beli kat The Mines. Ada macam macam jenis lagi face mask. Dan sebab Hana tak tau nak kirim face mask apa Hana bagi mereka aje buat decision and then diorang tolong belikan yang ni untuk Hana :)

Nak try pakai sebab tak pernah pakai lagi sebelum ni :p Alang alang harga murah bolehlah try sekali. Sebelum ni pun housemates dah pernah pakai jenama ni.

Memandangkan tuan empunya badan rasa nervous semacam masa nak pakai sebab takut ada side effect, amik masa jugalah nak pakai benda alah ni. Hana pakai before tidur. Bersihkan muka dengan air bersih and then terus pakai sebelum tidur. Rasa sejuk aje pakai face mask ni, dahlah ada bau wangi epal x)

Bila bangun pagi tu, voila! Rasa best aje kat muka ni. Rasa lembap dan segar. Tak menyesal beli dan cuba face mask ni.

Anda anda semua bolehlah cuba beli :) Kat KL Sentral pun ada. Dah alang alang harga RM 1 tu bolehlah borong banyak-banyak. Buat stok sementara harga murah :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

Nys Anis said...

mamiii .. murahnyeee .. nak gak ..hehe

aisya said...

RM 1? The Mines? kedai yg mana Hana?

Haruno Hana 하나 said...

@aisya tak sure la Kak Aisya :) tapi kawan kata macam kiosk kecik aje.. Hana tak pernah tengok lagi

izan mama mia said...

wow..kalau murah cam ni..best gak beli banyak banyak kan..tapi tak tau laa nak cari tang mana kat cni...

**rempah masak hitam tuu.. jiran akak di kampung yang buat...IKS.. hana tak teringin nak try ke..

Nurul Farahizzati said...

murahnya!! kat watson or guardian ada x?

Haruno Hana 하나 said...

@Nurul Farahizzati rasanya takde kat Watsons/Guardians sbb biasanya jual kat kiosk kecik tu je :) hee

Farra Atiqah said...

dah pernah pakai tapi xde kesan..agaknya kalau pakai bnyk2 baru ada la kot XD

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)