About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, December 23, 2013

580#Ai no Kotoba ~ My Garden Angel~


Wangian (perfume) antara barang komestik/penjagaan diri yang menjadi wajib pada kebanyakan wanita. Sesetengah orang suka bertukar-tukar wangian, ada juga yang suka setia pada yang satu aje. Eceh :p

Kalau Hana, Hana tak kisah guna wangian apa asalkan baunya best dan lembut. Tak suka pada wangian yang agak keras baunya. Sebelum ni pernah guna Silky Girl True Love, Silky Girl Forget-Me-Not, One Drop Perfume Be Delicious by DKNY dll. Hana paling suka fruity and sweet scent :)




Garden Angel by Pucelle, 50 ml. Hana suka bau Garden Angel ni! Soft but sweet :) Beli dalam harga RM 17 camtu kat Watsons. Kebanyakan wangian macam ni biasanya harga atas RM 25 tapi wangian Pucelle ni bawah RM 20 aje. Murah dan bau wangiannya memang best! Sesuailah untuk yang masih belajar dan kena berjimat cermat gunakan duit :p He he.

Korang suka guna wangian apa? Yang mahal, murah atau tak kisah asalkan bau sedap? :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

3 book page(s) ♥:

Eimma Esmail said...

Kak Ima pun guna perfume sama mcm hana. taste kite sama ah :)

aisya said...

sy guna perfume2 Avon.. tak minat bau perfume yg manis2 ni.. huhu.. suka bau yg soft and light2 je baunya.. :)

izan mama mia said...

kalau di rumah..wajib gn wangian..kalau keluar..emmmpphh..sekadar pakai deadorant....

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)