About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, January 25, 2014

598#Ai no Kotoba ~ Sebelum Final Tamat


Hana nak share cerita sebelum last paper final exam yang lepas tamat :p Dah berminggu-minggu tapi baru nak share :p

Last paper, Introductory to Clinical Laboratory Science akan mula tarikh 7th Jan jadi kitorang ada tiga hari free sebelum last paper. Hari Sabtu 4th Jan tu kitorang ramai-ramai pergi bersukaria kat The Mines. Memang sungguh-sungguh bersukaria dari pagi ke malam macam final exam dah tamat :p

With Nanad Nonoid. Paksa dia teman makan okonomiyaki :p

Yummy yum!

Okonomiyaki ni sejenis makanan Jepun. Sesiapa yang pernah makan takoyaki, rasa okonomiyaki ni ada nak sama dengan takoyaki cuma okonomiyaki biasanya ada sayur dalam tu ;)

Ingat anatomy untuk manusia je penting? Anatomy of ayam penyet pun sama pentinglah :p


 Akmal sorang je laki :p Padan muka. *kau fly nanti elok elok, nanti kami tolong jagakan orang Malaysia*


Hana banyakkkkkkk sangat makan masa keluar ni :p He he. Duit banyak habis kat makan je. Suka jugak pergi Mines sebab cuma naik satu stesen aje dari Kajang terus turun kat Serdang. Takdelah susah sangat nak pergi sini.

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

4 book page(s) ♥:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tak pernah lagi mencuba makan makanan jepun.. dah lama akak tak pergi ke mines tu..

Nurul Farahizzati said...

amboi.. sronoknya!!! kak balik kampung ni, makan je keje.. makan 3 kali sehari, bertambah2.. hehehe. tapi, xyah kuar duit. kui3. first time dgr okonomiyaki ni.. tako, selalu la makan.. hehehe...

Ain Dzaya said...

benda tu apa? macam daging ke ayam ke? macam best je...heee

izan mama mia said...

Assalamualaikum hana..comel hana..pakai tudung putih
okonomiyaki ??..festime akak tau..hihih..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)