About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, June 17, 2014

607#Ai no Kotoba ~ Malas


Nak masuk dua bulan jugak blog ni tak ber-update.

Mohon maaf :(

Padahal banyak benda yang nak dikongsikan kat sini. Mood malas + line internet yang lembap. 

Insya-Allah pagi esok Hana akan kembali ke kampus. Short sem akan bermula 25 Jun ni. Apasallah batch kitorang diwajibkan short sem (T__T) Baru berangan-angan nak puasa sebulan kat rumah tahun ni. Sob3 :(

Pergi awal konon-konon nak sambut students baru yang akan masuk next week :p 

With Ain at the library. Bakal masuk second year of BCLS ;)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

3 book page(s) ♥:

Nurul Farahizzati Zakaria said...

hana.. blog akak pun bakal terabai sebab kena praktikal.. wuhuuuu.... update hana.. i miss u ;)

Norhaizam Mustaffa said...

Kak Hana dah kembali. Hehe. Selalu2 lah update blog. Rindu nak baca entri akak. Heheh.

BudakVanilla said...

gudluck kak hana. .hehe :D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)