About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, August 31, 2014

616#Ai no Kotoba ~ Persiapan Menyambut Adik-adik :p

 
                                                                           
Seperti sedia maklum, 1 September ni kebanyakan uni (semua?) akan ada new students intake. I believe it's for bachelor intake. So here I am, mengorbankan cuti sem semata-mata nak sambut mereka ni datang (T__T) 

Tak apa tak apa. Tiket nak balik for the upcoming mid sem break dah beli dah :p Tak sabar nak balik!


A bunch of name tags, including our names and position. Thanks Hani for these sponsored tags!

Mula August 28th kitorang dah berkumpul untuk preparations memandangkan jumlah students yang paling latest dah hampir mencecah 230 students! Kalau kat UniKL lain dah ribu riban dah tapi kalau kat MESTECH ni jumlah 200++ tu memang batch paling ramai la tu :p 
 
 I got mine ;)
 
 I'm responsible for Ad Hoc. Kerja pergi beli stok air mineral lah, sweets lah. Kalau masa June Intake boleh bersenang lenang sebab students tak ramai, memang tak payah bermimpi nak lepak lah sesuka hati sepanjang MSR 2014 September Intake ni.

Kembali ke sekolah! Konon.
 
Memandangkan new sem dah nak mula, konon konon semangat gila nak beli stationery. Each notebook for Biochem, Patho and Immuno. For Microbe, I bought a special book without lines, feeling rajin nak lukis segala apa yang perlu dilukis. Pen warna warni pelangi pun ada beli sekali.
 
Happy 57th Independence Day!
 
Till then.
Wassalam.
 

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

1 book page(s) ♥:

Eimma Esmail said...

hanaaaa... rindu. hehhehe...punya lah kak ima tunggu hana hupdate. rupanya link blog dah tukar eh. btw, salam kemerdekaan ;)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)