About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, November 9, 2014

625#Ai no Kotoba ~ Demam



Demam. Selsema. Pening kepala.

Pakej tiga dalam satu. Since last Friday.

Nak buat kerja apa pun takde mood. Padahal ada Immuno mid sem dan dua lab report kena hantar minggu depan. 

Takpelah. At least tahu yang my immune system berfungsi dengan baik lagi. Alhamdulillah :)

Korang pun kena hati hati tahu? Kalaulah tak demam/sakit apa-apa dalam masa setahun atau dua tahun macam tu (Hana lupa tempoh yg betul), tu tak bermakna yang korang betul betul sihat. Ada kemungkinan korang ada masalah pada immune system tubuh korang. 

Tolong doakan Hana cepat sembuh dan dapat siapkan kerja apa yang patut.

Thank you! :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

3 book page(s) ♥:

Nys Anis said...

get well soon dear , jangan lupa makan ubat

entri baru , need support frm u : http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/blogger-buat-duit-online.html

Zizie Zack said...

sama la hana :'( jupe sv pun mcm apa.. xleh duk diam sebab xsedap bdn..

Scha Nazri said...

jaga diri taww. scha pun tak sihat sgt ni. huhu

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)