About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, February 19, 2016

685#Love Note ~ 25 Things That Make Me Happy


Thank you Kim Chaa dan Budak Vanilla sebab tag Hana untuk game ni :) Sekarang baru menyempat nak buat. Seronok juga baca apa yang korang tulis tu hehe :)



Rules

  • Create a new post and insert the theme picture above.
  • List 25 things that make you happy most of the time, it could be in any language.
  • Mention the blog(s) that have tagged you.
  • Tag another five bloggers and make sure they know about this!
  • You might share your favourite quotes of the weeks if you want it :)

Bolehlah kita mula sekarang :p Seronok juga dapat main game macam ni. Kalau rajin bacalah ya haha.

  • My family
  • My friends yang satu kepala suka buat drama tapi tak susahkan orang
  • Jamer's presence in my life even sekejap :')
  • Kacau adik bongsu
  • My precious collection of books!
  • Bila ada duit lebih untuk beli buku baru :p
  • Duit banyak dalam bank account even tak selalu hahaha
  • Dapat hadiah tak kira masa :p
  • Ada geng nak borak pasal buku kegemaran
  • Kelas tak ada waktu pagi boleh sambung tidur
  • Balik rumah setiap kali cuti
  • Jalan jalan cari makan 
  • Tengok binatang atau apa apa benda yang comel 
  • Tengok video kucing yang comel geramnya nak cubit pipi tu!
  • Baca online manga
  • Tengok anime
  • Fangirling tengok drama Korea/Jepun lagi lagi dengan kawan kawan
  • Dapat makanan free orang belanja :p
  • Dark chocolate and cakes!
  • Freshly cut apple dan jambu sedapnya!
  • Internet yang laju!
  • Bau roti dan pastri from a bakery
  • Chatime!
  • Daydreaming~
  • Bila pergi kelas tak payah gosok tudung dan baju

Actually Hana tak tahu nak tag siapa. Sesiapa yang teringin nak buat tu buat ajelah ya :) Lepas tu bolehlah share ramai ramai :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

8 book page(s) ♥:

Tomodachi said...

Sy pun suka bau roti :3

leya yeolly said...

Yg last tu memang best

Aqilah Azmi said...

omg! the feeling when u dont hv to gosok anything! <3333

Bro Ley said...

Yeah...internet laju tu yg paling best. Lagi2 yg unlimited quota. Heaven....

sofie adie said...

bila pergi kelas takyah gosok tudung dan baju!!!!
hahahahha..samalah kita hana!

Scya Lollita said...

pagi study lah apa tidur-tidur ni haha
indeed it actually brings happiness :p

Nabila Syifa said...

NICE DEAR

Kim Chaa said...

Ya akhir tuuu mmg happy gilerrr . hohoh ..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)