Anime Review


Senarai anime yang pernah Hana review di blog ini :) 
Yang belum ada link tu yang Hana dah tengok tapi belum review ;)



9 comments:

S.K.A said...

prince of tennis 2 best, suke tgok diorang main tennis, tp anime yg lain2 tu sy xpnah tgok lg hu3..

Kawaii Gurlzz said...

Rajinnye hana buat anime review :)

p/s: Kawaii pun nk buat la XD tapi takde mase..huhu

rafiqah sakura said...

sya suggest anime la corda d'oro primo passo....hehe...anime yg sweet n about music.. :) (juz my suggestion 4 u)

Intan Shaari said...

Ada anime yg saya dah tengok n ada yg belum. Nanti nak tengok n saya nak recomam skit anime lain. Citernya sweet sangat n about magic(something like that) tajuk nye shugo chara :)

Anna Nana said...

Anna suggest pasni tgk code geass.. Mmg gempak and so strategic anime tu..

Nadhirah Afina said...

dah tengok dah semua , bestnye especially KWMS .. sweet sangat !!

Aina Akmal said...

KWMS tu jee pernah tgokk. Comeel gilaa. ;3

Reina Michiko said...

Sume Anime tu best! tpi, ade yg blom tgk.. hehehe!!! and, sye nk recommend anime ni tajuknye, Gin Tama, dier prnh mng award.. “Best Long Series”, “Best Manga Academy” dan “Top 1 Funniest Manga”.. :D

Nurulatika Yunus said...

Assalamualaikum ..
Akak Hana ada tengok Anime 'Shingeki No Kyojin' .. omg KAK!! Best sangat.. haha sy pun minat anime juga ...

Post a Comment

Recent Posts