Saturday, December 25, 2010

15#Ai no Kotoba ~ Yummies! :D

korang tak meleleh air liur ke tengok sume ni?
jom layan~




 my favourite.. yummy yam :p
especially yang ada laici banyak2 tue


 turut jadi favourite aku.. tapi biasanya aku layan New York Cheese Cake aje kalo gi Secret Recipe :)


 terliur dengan benda alah ni lepas baca citer kawan aku title Cinta Coffee House tu...


 Cik Najwa Mansor, bila boleh ajar saya wat nie???


trifle~


actually, tengah lapar nie.. jam baru pukul 5.13 pagi dan saya sudah lapar~

No comments:

Post a Comment

Recent Posts