Friday, June 22, 2012

297#Ai no Kotoba ~ Rindu



Saya rindu kawan-kawan saya.
Saya rindu 'happy family' saya dalam BSM Maher.
Saya rindu junior saya.
And...
Saya rindu mama, abah and the rest of my beloved family :')



yang ni bukan kelab buku teks, semua ahli BSM yang bertugas membersihkan dan menghias kembali bilik buku teks ni~ hehehe~

*Selamat Hari Jumaat*

Wednesday, June 13, 2012

296#Ai no Kotoba ~ Wordless Wednesday?



Today I'll be having Maths Quiz 1.
Tomorrow I'll be a fasilitator for a camp, English Camp and can't attend any lectures or tutorials.
Wish me and all my friends all the best.
Sorry for the broken English I used above.




*picture taken on 11th June, buka puasa sama-sama for Batch Science 2012/2013*
*it's puasa sunat, not Ramadhan yet :P*

Wednesday, June 6, 2012

295#Ai no Kotoba ~ Budak Bio di KMKN



Rindunyaaaaaa dengan blog ni! Sorry, dah lama tak update blog. Wifi kat sini macam ciput aje. Nak balas shout + follow korang balik pun tak dapat. Sorry lagi sekali. Hana akan cuba settlekan semuanya setakat boleh. Entri ni nak cerita pasal life Hana kat KMKN. Alhamdulillah, memang best. Tak menyesal datang sini. 

Budak yang masuk Foundation Science kat sini dalam 50++ orang aje. Yang masuk Foundation Engine pulak dalam 350++ rasanya. Perbezaan yang ketara. For Science students, kitorang ada enam kelas sahaja dan setiap kelas ada pelajar kurang daripada 10. So, for tutorial and lab, kitorang akan gabung dua kelas. T01 dengan T02, T03 dengan T04 dan T05 dengan T06. Hana dalam T04. Lecture pulak ada satu aje sebab bilangan yang sedikit. 

Even dah gabung, bilangan students for T03 & T04 ni pun 17 orang aje. 5 lelaki, yang lain perempuan. Walau apa pun, Hana sayang sangat-sangat dengan kelas T03 & T04 ni! Tersangatlah kuat bond antara kitorang. Kecoh semacam! Ha ha XD

Antara ahli T03 dengan T04



with Yasser from T03, salah seorang mood maker dalam kelas kitorang ;)




Setakat itu je kot. Line tersangatlah slow even pakai broadband. Minta maaf sebab tak dapat balas shout + follow balik dalam masa terdekat ni. Doakan Hana dan kawan-kawan kat sini. Insya-Allah, I aim for Clinical Lab degree after this foundation. Amin :)