Saturday, July 9, 2011

34#Ai no Kotoba ~ busy, busy, busy

Assalamualaikum,


dah bersawang blog aku ni sebab masa aku untuk update blog nie
20 Julai ni sekolah aku adakan Hari Kebitaraan + Pasar Ria
cikgu kata, invitation sampai ke semua sekolah kluster kat Malaysia ni 
tu tak termasuk sekolah kat Singapore n' Thai lagi..
ada 26 gerai (aku dah lega sebab tak payah buka gerai jual apa2)
insya-Allah, semua akan berjalan dengan lancar


my hubby nak beli cincin anniversary kat aku.. jangan jeles (mengada~)


okey
berbalik pada post title aku
aku sekarang masih sibuk ngan Festival Bahasa Jepun ni
dalam perancangan, festival ni lepas Hari Kebitaraan
Alhamdulillah, sensei dah balik from Japan
progress pun makin lancar


so, moral of the story is
kedua-dua blog aku akan makin bersawang pas ni
doakan aku boleh update dua2 ye?
err... sekali doakan aku boleh jawab SPM Trial n' SPM dengan baik n' lancar, okay?
lots of thanks :D


春の花







1 comment:

Aida Shahiera said...

kak Hana, gud luck for trial SPM :D
aja aja fighting! ^^

Post a Comment

Recent Posts