About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, November 14, 2014

626#Ai no Kotoba ~ Tak Sabar Nak...



Alhamdulillah dah baik daripada demam. Sesiapa yang rasa cam tak sedap badan tu, bawak bawaklah berehat. Tu mungkin tanda your body needs your pamper. Senang kata, rehat.

Sekarang ni, banyak betul perkara yang buat I can't wait for longer time do you understand me ha?

Tak sabar nak habis final.
Tak sabar nak balik cuti sem.
Tak sabar nak makes my abah annoyed with me.
Tak sabar nak girls' day out berdua aje dengan mama.
Tak sabar nak balik cubit pipi dan perut Neesa.
Tak sabar nak jumpa kawan kawan kat kampung.
Tak sabar nak ada masa lapang lamaaa untuk menaip.

Yang paling terdekat.
Tak sabar nak pergi Big Bad Wolf 2014 bulan Disember ni!

Dah macam nak meroyan bila tengok buku buku yang ada kat website BBW tu. 

Ingat nak saving lebih sikit elaun bulan ni tapi nampaknya hampeh. Dahla bulan ni saving ciput aje. Nak buat camne, banyak benda tiba tiba aje pop up minta kena settle dalam bulan ni. Mahu bawak satu cabin-sized luggage ke BBW tu baru puas hati. Yalah. Dah semua buku dalam harga RM8 aje. Tak normal kalau tak tergoda nak borong banyak-banyak.

Okey. Stop it Hana. Esok ada Mandarin pukul 8. Baik chow pergi tidur.

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

1 book page(s) ♥:

nana liena said...

kita teruja yg last sekali tu ja..pi BBW ..entah bila dapat ke pameran buku yg gempak macam tu.. tak apa..,masa berlalu pantas..ehehe

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)