Sunday, November 9, 2014

625#Ai no Kotoba ~ Demam



Demam. Selsema. Pening kepala.

Pakej tiga dalam satu. Since last Friday.

Nak buat kerja apa pun takde mood. Padahal ada Immuno mid sem dan dua lab report kena hantar minggu depan. 

Takpelah. At least tahu yang my immune system berfungsi dengan baik lagi. Alhamdulillah :)

Korang pun kena hati hati tahu? Kalaulah tak demam/sakit apa-apa dalam masa setahun atau dua tahun macam tu (Hana lupa tempoh yg betul), tu tak bermakna yang korang betul betul sihat. Ada kemungkinan korang ada masalah pada immune system tubuh korang. 

Tolong doakan Hana cepat sembuh dan dapat siapkan kerja apa yang patut.

Thank you! :)

Till then.
Wassalam.

3 comments:

  1. get well soon dear , jangan lupa makan ubat

    entri baru , need support frm u : http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/blogger-buat-duit-online.html

    ReplyDelete
  2. sama la hana :'( jupe sv pun mcm apa.. xleh duk diam sebab xsedap bdn..

    ReplyDelete
  3. jaga diri taww. scha pun tak sihat sgt ni. huhu

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)