About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, December 27, 2015

641#Love Note ~ 264 Days...




It has been 264 days since my last post. Kira sendiri? Tidak. Day Counter amat membantu dalam nak kira-kira hari ni. Mudah dan cepat.

Kenapa dah hampir sembilan bulan baru nak update balik? 

Malas dah satu hal. And my beloved netbook has serious internet connection problem. Dah baiki tapi cuma boleh guna untuk menaip sahaja. Nasib baik settle juga SPSS guna netbook tu haha. Netbook tu dah jadi kesayangan sejak 18 Ogos 2011. And this semester is so hectic walaupun tak banyak projek macam sem lepas. 

I want to rant.
I want to review the books that I've read.
I want to blog like the old days.

Bukannya tak sayang blog ni. Berjasa sejak 2010 walaupun jarang update. Tapi mungkin tak akan kerap update juga sebab next semester dah start FYP1. Sebenarnya sampai sekarang macam susah nak percaya dah kena buat FYP1. After two more semesters, I would leave MESTECH. My next plan after degree is either doing Masters or working. But I hope I could post a thing or two each week. 

Insya-Allah. 

And tomorrow I will start my Semester 5 final examinations. 6 papers. 6 days. Insya-Allah would achieve my freedom on January 8th. Doakan :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

2 book page(s) ♥:

Qaseh Suhaida said...

Good luck...

Eimma said...

gud luck hana :) .. moga dipermudahkan untuk jawab test :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)