Tuesday, June 17, 2014

607#Ai no Kotoba ~ Malas


Nak masuk dua bulan jugak blog ni tak ber-update.

Mohon maaf :(

Padahal banyak benda yang nak dikongsikan kat sini. Mood malas + line internet yang lembap. 

Insya-Allah pagi esok Hana akan kembali ke kampus. Short sem akan bermula 25 Jun ni. Apasallah batch kitorang diwajibkan short sem (T__T) Baru berangan-angan nak puasa sebulan kat rumah tahun ni. Sob3 :(

Pergi awal konon-konon nak sambut students baru yang akan masuk next week :p 

With Ain at the library. Bakal masuk second year of BCLS ;)

Till then.
Wassalam.

3 comments:

  1. hana.. blog akak pun bakal terabai sebab kena praktikal.. wuhuuuu.... update hana.. i miss u ;)

    ReplyDelete
  2. Kak Hana dah kembali. Hehe. Selalu2 lah update blog. Rindu nak baca entri akak. Heheh.

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)