About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, June 10, 2011

31#Ai no Kotoba ~ tika cuti Aidilfitri 2008 menjelang :)

Assalamualaikum,


pagi tadi, my lovey dovey si Neesa tu syok2 menyelongkar apa yang patut dalam kotak teddy aku
nak larang, dia bertempik pulak nanti
badan aje kecik, kalau dah berbunyi, boleh bergegar satu rumah
hailoh...


then, aku jumpa benda yang dah lama aku lupa
takdelah penting sangat
tapi bolehlah, as memento
aku jumpa kad2 raya yang kawan2 aku bagi time aku Form 2 
yadaaa :D


sume ni kengkawan aku kasi.. love them :D


see?







kay, tu je aku nak kongsi
chow
:)


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

0 book page(s) ♥:

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)