About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, January 28, 2014

599#Ai no Kotoba ~ 9 Rak Buku AWESOME!


Bagi peminat buku, tak kisahlah novel ke biografi ke mesti ada yang berimpian nak ada satu (atau dua!) rak buku yang unik. Kat sini Hana nak kongsikan 9 rak buku yang AWESOME tahap tak hingat! >_< He he.

Sumber : Life Hack & Bored Panda

1. The Equilibrium Bookshelf

2. The 'Has Been Read' and 'Will Be Read' Bookshelf

3. The Tree Bookshelf

4. The Armchair Bookshelf

5. The Thinking Bubble Bookshelf

6. The Modular Bookshelf

7. The Read Your Bookshelf

8. The Stacked Teacup Bookshelf

9. The Face Bookshelf

Hana suka nombor 2,3 dan 7 :)

Korang pula suka yang mana satu?

Bestnya kalau dapat rak buku macam ni. Kreatif! Selain dapat simpan buku-buku kita, rak buku tu dapat dijadikan sebagai salah satu alat yang dapat jadikan dekorasi sesuatu ruang atau rumah tu lebih menyerlah lagi.

Tak ada ke sesiapa yang nak sponsor rak buku macam ni kat Hana? :p

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

Siti Hajar said...

Suka yang has been read and not yet tu. Dengan tree rack.

BudakVanilla said...

cntiknya rak buku 2. .semua sy sukaaaa. . :D

Umi Nazrah said...

salam singgah. rak buku hat dok kat lantai tu kalau anak-anak kembar ku, confirm nya akan berselerak -_-

Cantik Sihat Semulajadi www.cantiksihatsemulajadi.com

SyamimiNazifa said...

mimi suka 1 dengan 2 tu, seriously awesome T.T

Ayumaira Bridal said...

Salam...adik..akak nak minta tolong edit blog akak...akak mmg zero knowledge spl blog..nanti akak bg upah ye..
whatsapp akak ye
011-11208077

Lissa LaLissa said...

semuaaaa awesomee.. >.< paling suka yang armchair tuu. >.<

ain farahin said...

kreatif.lagi semangat nak membaca.

aisya said...

suka 3,6,7.
tp buku sy semua mmg tak muat lah yg mcm tu. haha!

AmySyahiera Malik said...

wahh , semua cantik2 . best nya kalau ada satu kat rumah , hehe xD

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)