Friday, January 10, 2014

588#Ai no Kotoba ~ Selepas 4 Bulan Lebih, Akhirnya...


Assalamualaikum and hello 2014!

Lama dah masuk tahun 2014 tapi Hana baru nak wish :p Tak kisahlah, baru hari yang ke sepuluh dalam tahun 2014 kan?

Hee :p

Sebenarnya posts yang banyakkkk dalam bulan Disember dan awal bulan Januari yang lepas tu semuanya scheduled posts. Almaklumlah, sibuk mengalahkan PM katakan.

Ehem.

Alhamdulillah, 7 Januari lepas Hana dah habis final for Sem 1. Insya-Allah, akan masuk Sem 2 pada 3 Februari nanti. Tiga minggu aje cuti! What the?! Kawan-kawan yang lain cuti lama kot (T__T)

Tapi tak kisahlah, yang penting dapat cuti. Sepanjang Hana daftar masuk degree 1 September lepas sampailah sekarang tak pernah balik Kelantan lagi. Cuti Aidiladha hari tu pun tak balik. Kiranya, dah empat bulan lebih Hana bertapa kat Kajang ni.

Yang pentinggggg!!! Insya-Allah malam ni dalam pukul 10:30 PM kaki akan jejak bumi Kelantan dah. Yes!



Hana balik sorang-sorang. Nasib baik Che Long dan Kak Rubi offer nak hantar sampai LCCT. Jimat duit nak naik KLIA Express. Rezeki rezeki. Alhamdulillah :) Balik naik flight sebab demand tak nak naik bas. 

Aku kan kayo. Kau hado? 

He he. Takdelah, gurau je :) Tiket yang Hana beli nak balik ni under RM 70, lebih kurang ngan harga tiket bas nak balik Kelantan :) 

Doakan Hana selamat sampai tau? Much thanks!


Spek baru :p Dapat MARA untuk Sem 1 hari tu terus pergi tukar spek. Yang lama tu dah nak masuk 3 tahun dah. Tak menyempat nak balik Kelantan :p Hee. Kawan-kawan kata nampak matured sikit pakai spek macam ni :p 

Saya tau saya baby-faced. Ehem.

He he :)

Till then.
Wassalam.

5 comments:

  1. Bestnya cuti dah start, Miela tak start lagi cuti, ada payper lagi T.T

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti :)
    rasanyer dh ramai balik kelantan naik flight.
    dulu2 mmg sakit punggung 8 jam dalam bas.
    hehe.

    ReplyDelete
  3. Hana nampak lagi berisi lah dalam gambar ni.. hehe
    selamat bercuti dan semoga selamat sampai ye.. :D

    ReplyDelete
  4. jum kita berjuang jum hana go go hee

    ReplyDelete
  5. kira okay la hana buat scheduled post. akak ni, xreti la nak buat scheduled post.. jd hilang semangat semacam.. haha.. gedik! oh.. patut la kwn akak pun gedik2 nk naik flight balik kelantan.. tgh ada offer rupanya.. ok la tu.. asalkan selamat sampai ke destinasi :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)