Wednesday, June 6, 2012

295#Ai no Kotoba ~ Budak Bio di KMKN



Rindunyaaaaaa dengan blog ni! Sorry, dah lama tak update blog. Wifi kat sini macam ciput aje. Nak balas shout + follow korang balik pun tak dapat. Sorry lagi sekali. Hana akan cuba settlekan semuanya setakat boleh. Entri ni nak cerita pasal life Hana kat KMKN. Alhamdulillah, memang best. Tak menyesal datang sini. 

Budak yang masuk Foundation Science kat sini dalam 50++ orang aje. Yang masuk Foundation Engine pulak dalam 350++ rasanya. Perbezaan yang ketara. For Science students, kitorang ada enam kelas sahaja dan setiap kelas ada pelajar kurang daripada 10. So, for tutorial and lab, kitorang akan gabung dua kelas. T01 dengan T02, T03 dengan T04 dan T05 dengan T06. Hana dalam T04. Lecture pulak ada satu aje sebab bilangan yang sedikit. 

Even dah gabung, bilangan students for T03 & T04 ni pun 17 orang aje. 5 lelaki, yang lain perempuan. Walau apa pun, Hana sayang sangat-sangat dengan kelas T03 & T04 ni! Tersangatlah kuat bond antara kitorang. Kecoh semacam! Ha ha XD

Antara ahli T03 dengan T04



with Yasser from T03, salah seorang mood maker dalam kelas kitorang ;)




Setakat itu je kot. Line tersangatlah slow even pakai broadband. Minta maaf sebab tak dapat balas shout + follow balik dalam masa terdekat ni. Doakan Hana dan kawan-kawan kat sini. Insya-Allah, I aim for Clinical Lab degree after this foundation. Amin :)

16 comments:

Amanina said...

Update jugak akhirnya! hehe. hmmm, lama tak update. rinduuu Kak Hana. bestnya kak hana. Semoga Berjaya :D

Aien_Aen said...

Wahh bestnya..Aien jew lah yg jadi budak sekolah semula masuk form 6..
Btw KMKN tu singkatan untuk ?

LELAKI INI said...

satu msia sangat

Misz Mieza said...

Syoknya klu dapat belajar balik.. rindu plak zaman2 bergelar student dulu.. sobs! Btw, belajar rerajin tau! Jangan nakal2..! ^_~

Hanamiko Sakura said...

insyaAllah.. amin~

Haruno Hana 하나 said...

@Aien_Aen Kolej MARA Kuala Nerang :) yg penting study baik2 :)

Haruno Hana 하나 said...

@Amanina hehe.. rindu Nina jugak :D study baik2 utk SPM tau :)

aisya said...

rindu hana tau.. hehe.. insyaAllah.. kalau ada usaha, ganjarannya pun lumayan jugak.. kan kan kan? =)

CikMunBlogger said...

huhu . rindu kat hana . :D
selamat belajar . mun bulan 7 kat kptm bangi . :)

fiqas said...

zaman belajar adalah kenangan terindah..

NIZAM said...

tp skang musim cuti skolah la Hana. taknak blk kg ke? *tetiba tny soalan takde kaitan. hehe.

Ardini Izzati said...

Wahh rindu sangat kat hana! Untunglaa best! :D

Cik Farhana said...

Bestnya !! Good luck dear :)

Cik Nur said...

rindu Hana jugakk.!

elyna mirsada said...

gud luck hana=)

::azmina nordin:: said...

akak,kita dekat je la..rumah saya sebelah KMKN je :)

Post a Comment

Recent Posts