Saturday, May 19, 2012

294#Ai no Kotoba ~ Review 4 Blog



Rindunya kat blog ni. Dah seminggu Hana tinggalkan blog ni. Janggal sangat sebab biasanya hari-hari update blog tapi sekarang ni baru dapat update lepas seminggu. Alhamdulillah, sepanjang Hana dok kat KMKN ni, semuanya best. Yang penting makan best. Ho ho ho.

Orientasi dua minggu, minggu depan habis hari Rabu. Nak cerita banyak-banyak sal KMKN tapi nanti dulu lah. Hana nak review empat blog daripada GA Nurin dulu ya? For 24 hours.


*Dah banyak kali reload tapi still tak nak keluar header. Sorry*



Daa~

5 comments:

  1. rajin hana mereview blog...akak da tak sempat nak masuk semua blog..:) hehe

    ReplyDelete
  2. Bestnya org yg direview blognya....M cuma tau bW ja...

    ReplyDelete
  3. hana tag makwe fuji syuusuke

    http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blog-dia-by-sandra.html

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)