Sunday, December 28, 2014

635#Ai no Kotoba ~ Final Exam Semester 3


Baca tak tajuk kat atas tu?

Yes.

Insya-Allah bermula 29hb ni yakni esok, bermulalah final exam untuk Sem 3 ni. Tamat 9hb Januari sebab banyak gap, lima subjek untuk semester ni.

Tolong doakan Hana dan kawan-kawan. Semester ni ada dua subjek 4 jam kredit dan tiga subjek 3 jam kredit (T__T) Agak lemah semangat di situ.


Tak sabar nak habis final exam sebab nak balik rumah. Sekarang ni pun Hana dengan gigihnya men-download Boss & Me lepas siap download Bad Guys. Comelnya Feng Teng dan Shan Shan ni! He he ;) Baru tengok review aje pun dah boleh rasa addiction tu :p

Boss & Me ni Chinese drama, genre romantic comedy. Bad Guys pula Korean drama, genre crime and investigation. Memang kat FB tu sesiapa yang dah tengok Boss & Me akan pesan siap siap, tengok bila ada banyak masa free nanti jenuh nak tahan diri untuk sambung tengok drama ni :p

Dah. Tu je.

Tolong doakan untuk mangsa banjir di seluruh Malaysia juga :)

Till then.
Wassalam.

5 comments:

  1. all the best hana untuk final exam. :)

    ReplyDelete
  2. gudluck for final kak hana. :)

    macam menarik je drama2 tu semua. tapi sekarang tengah tengok kdrama panda n hedgehog. hhehehe :D

    ReplyDelete
  3. Tenet umah kak ima lembab kemain. X leh nk dunload critaaa...huhu..btw, gud luck hana. Moga dpermudahkan segala urusan ;-)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)