Friday, June 2, 2017

694#Love Note ~ Finally! INTRA Dah Habis


Alhamdulillah. INTRA dah habis lepas empat bulan.

Lega. Serius lega.

I did my internship at KPJ Perdana Kota Bharu. Well, since it was quite close to my home. Dekatlah kan kalau setiap kali pergi ambil masa tak sampai 30 minit. 

Kalau nak ingat balik pasal internship placament ya Allah tak tahulah nak cakap apa. I didn't get any place till the last minute! Alhamdulillah ada housemate dia dapat sini tapi she decided to opt for HRPZ instead. So here I was for 4 months.

I learned quite a lot. No. Seriously a lot. Semua staff kat lab mesra dan senang nak mintak tunjuk ajar. I've heard a good deal about them from my senior yang pernah intern kat sini and I was like, thank you Allah for these good people!

Pagi semalam ada lecturer visit from MESTECH. Nasib baik juga ada lecturer visit, kalau tak kena pergi Kajang semata mata nak present benda ni aje. And I enjoyed (even though a bit nervous) the presentation. The lecturer assigned to visit us was very good. Part yang tak banyak soalan lagilah kami suka. Thank you Dr. Haida :)



With Dr. Norhaida and Encik Faiz, our SV here


Thank you so much for these 4 months (kecuali Kak Mila & Encik Kama takde in the picture)

My convocation is should be on October 21st, but I still didn't know the details. Sekarang ni fikir nak rehat jap sempena Ramadhan dan fikir pasal kerja lepas ni. I want to work and earn my own money. And I want to continue writing stories lepas setahun tak tulis apa-apa sebab bercinta dengan thesis punya pasal.

Till then.
Wassalam.

Nota: I don't know why tapi bila komen kat other blogs tak keluar komen. Sebab interface baru ke?

3 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. bolehlah relax sekejap ye lepas nie..

Mar Mansor said...

alhamdulillah..tahniah dah habis intern...good luck for your future..
JanjiKita

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah.. Tinggal nak konvo je kan.. Semoga Hana cepat dapat kerja..

Post a Comment

Recent Posts