Sunday, April 13, 2014

601#Ai no Kotoba ~ Konon kononnya


Konon kononnya Hana nak update blog bila cuti mid sem.

Tapi sekarang dah lepas cuti baru nak update?

Haishhhhh.

Insya-Allah lepas ni akan ada scheduled posts. Akhir bulan 4 ni juga domain hanasays.com akan expire. Nampak gaya Hana akan stop menggunakan domain di blog buat sementara waktu. Tak best ada domain sendiri tapi update blog pun jarang jarang. Macam membazir aje beli domain tu (-__-)

Minggu ni insya-Allah Hana ada mid sem Nutrition, Anatomy II dan Genetics. Doakan untuk Hana dan kawan-kawan ya? He he.


Weekend minggu lepas Hana bertapa di Kem Bina Negara BTN Kuala Lipis. Selain UniKL MESTECH students, ada students from MSU, UNIRAZAK dan UNITEN juga. Tak. Kem BTN ni bukan untuk students yang nak fly. Kali ni Kem Transformasi Mahasiswa IPTS. Pergi kem ni memang kena paksa tapi serius cakap, tak menyesal pergi. Best!

Till then.
Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)