Monday, April 2, 2012

208#Ai no Kotoba ~ Segmen Nasz : Jom Blogwalking


Pagi ni rasa macam free sangat sebab tak facebooking. Kalau bukak FB, mesti banyak benda yang nak ditengok. Jadi hari ni Hana nak test, boleh tak nak tahan diri daripada ber-facebooking selama satu hari? Setakat ni boleh tahan lagi. He he. Nak join segmen ni lah pagi ni.


Kalau nak join, klik banner. Sebenarnya sejak akhir-akhir ni tak sempat nak blogwalking bagai. Sebab tu Hana banyak join segmen. Join segmen sekejap aje, kalau nak blogwalking ambil banyak masa. Tengah malam baru boleh balas blogwalking bloggers lain. Kalau ada yang baru follow, biasanya Hana akan follow balik. Bergantung kalau blog tu ada Follower Widget atau tak. Kalau ada Button Follow comel yang float tu aje, memang sorry to say, tak boleh nak follow. Nak tahu kenapa? Baca entri ni kalau rajin.


23 comments:

NasZ said...

salam, thanx sudi join.

Rahmah Ram Ram said...

As salam.........

Klasik nama ni....

Singgah dari segmen yang sama...salam kenal dan jom blogwalking sama-sama...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Pecinta pink^^ said...

siggah bw sini dari segmen same suke tgok belog hana:)

NasZ said...

list utk blogwalking dah kuar. jom mulakan sesi blogwalking. list boleh tengok kat sini.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/kumpulan-1-1.html

Emma said...

Yuhuuuu, emma singgah sini =)

miss Z said...

Assalamualaikum...
singgah sini..
senang2 dtglah blog miss z...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

nurmujahidah said...

muja dari segmen yang sama,, nak jemput join ga muja,, girls and boys can join :D

follow here :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

nurmujahidah said...

muja pun dok kelate,, hee,, tak jumpa butang follow,, :(

Masz Sidek said...

Bw dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Citra NaniZam said...

citra dari kumpulan sama datang bw sini.. salam ziarah

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

done follow you , =)

iema ツ said...

Assalamualaikum :)
hye , singgah dari segmen yg sama ;)

Siti Fairuz Iskandar said...

salam singgah dari segmen yang sama..
http://ct5ruziskandar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

keli menari said...

salam :)
dari segmen abg nasz jugak.
done follow

meh ke sini .http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Amalina said...

Salam perkenalan :)
dari segmen yang sama ^^
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html
*jgn lupa follow ama balik*

nuraihan ab hamid said...

salam perkenalan
dtg dr segmen yg sama dan dah follow awak. sudilah follow raihan jge..=)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

CSI : Taugeh said...

http://ciktuantanahkedaung.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html#comment-form

dari segmen sama. done follow

syafiqah said...

salam perkenalan .
datang dari segmen yang sama .
done follow you .

jemput singgah sini yea :)
http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

LoveJean said...

done follow.... meh lah singgah blog ayue

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nas-jom-blogwalking.html

izan mama mia said...

mama singgah cni dr segmen yg sama..:)

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

tinggal jejak di sini. done following here ^^

datang sini pulak ye :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

PeRmAtA bIrU said...

blogwalking sini dan dah follow... hai... selamat berkenalan.... jom melawat istana biru...:)

Mr. E'raz Fadli said...

Datang dari Segmen yang sama...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Post a Comment

Recent Posts