Sunday, January 8, 2012

74#Ai no Kotoba ~ Sakura & Syaoran

Assalamualaikum,

I'm bored. Although I have so many anime and K-dorama yang belum habis aku tengok, I'm still boring. Currently I'm re-watching Cardcaptor Sakura by CLAMP :D my all time fav anime tu~ Aku tengok sejak elementary school lagi. Consisting of 3 seasons and 70 episodes. I love Sakura-Syaoran Couple. Cute betul mereka berdua tu *wink. Both of them are totally cute~ 


Sakura & Syaoran in CCS

I'm also adore them in Tsubasa Chronicle. Tsubasa Chronicle is also CLAMP's project. In Tubasa Chronicle, most of the characters are crossover from CLAMP's previous projects such as Cardcaptor Sakura, xxxHOLiC, X and etc.

 Sakura & Syaoran in Tsubasa :)

Saya memang gilakan anime. Don't mad at me. Peace no war ;) But, I fall for Fye D. Flourite, Sakura&Syaoran's companion in their journey searching for Sakura's feathers. 



Fye is a magician who has a dark past. There goes Tsubasa Chronicle~

 

6 comments:

  1. kyaa! melting trus tgk
    c-hncem syaoran n c-cute girl .. sakura .. mokona xde ek ..? huhu

    ReplyDelete
  2. TRC is like my all time favourite anime. Syaoran is the reason why I want to be an archaeologist.

    ReplyDelete
  3. Saya suka cardcaptor sakura.. but tsubasa chronicle tak berapa..mungkin sebab dia rumit sgt.. saya suka anime yang ringan je..hehe..clamp memang comel!

    ReplyDelete
  4. cP~ : suka sangat ngan CCS XD .. comel sgt anime tu.. TC hana layan aje sbb best.. tp tu la, mmg agak complicated anime tu ;)

    ReplyDelete
  5. Waaah.. Ingatkan saye jer yg suke TC dAN CCS ..Memang kawai dan gempak lah citer diaorang tapi sedeyh takder sambungan lagi..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)