Monday, June 24, 2013

509#Ai no Kotoba ~ Pening Dengan FB (@_@)


Dah lama tak online FB guna netbook, asyik guna phone aje sejak masuk technical training ni sebab kesukaran mendapatkan wifi di hostel. He he. Lepas dua minggu, log in FB, terkejut tengok FB new look. Siap boleh attach photo di komen lagi. Noob nya diri ini (-__-) 

Tapi banyak bukak Twitter aje kalau guna phone pun. Sekali dua aje buka FB dalam masa sehari. Tu pun tak sampai 10 minit kot. He he :D


Agak awkward nak guna sebab biasa ikon untuk notifications, home, profile etc tu di sebelah kiri. Sekarang dah tukar ke sebelah kanan. Selalu aje hala cursor ke belah kiri tiap kali ada noti baru masuk. Tak biasa lagi ni (-__-)

Nak berceloteh kejap aje. He he :D

Till then.
Wassalam.

7 comments:

  1. eik? FB CJM x tuko lagi....mngkin x lma lagi tuko le tu... kan? =)

    ReplyDelete
  2. ehhhhh? dah tukar ye?? *ini pun sama jugak, ketinggalan.. haha*

    ReplyDelete
  3. mmg agk mengkonpiuskan... =='

    ReplyDelete
  4. Wah! Facebook dah berwajah baru. Nampak smart! Tapi Facebook Arol masih old look. Mungkin belum upgrade lagi. :)

    ReplyDelete
  5. mmg rasa janggal la.. ngee!! >.<

    ReplyDelete
  6. Haihhh pening jgk tu tp kalo x on9 fb lg pening ye tak..hahaha

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)