About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, December 28, 2014

635#Ai no Kotoba ~ Final Exam Semester 3


Baca tak tajuk kat atas tu?

Yes.

Insya-Allah bermula 29hb ni yakni esok, bermulalah final exam untuk Sem 3 ni. Tamat 9hb Januari sebab banyak gap, lima subjek untuk semester ni.

Tolong doakan Hana dan kawan-kawan. Semester ni ada dua subjek 4 jam kredit dan tiga subjek 3 jam kredit (T__T) Agak lemah semangat di situ.


Tak sabar nak habis final exam sebab nak balik rumah. Sekarang ni pun Hana dengan gigihnya men-download Boss & Me lepas siap download Bad Guys. Comelnya Feng Teng dan Shan Shan ni! He he ;) Baru tengok review aje pun dah boleh rasa addiction tu :p

Boss & Me ni Chinese drama, genre romantic comedy. Bad Guys pula Korean drama, genre crime and investigation. Memang kat FB tu sesiapa yang dah tengok Boss & Me akan pesan siap siap, tengok bila ada banyak masa free nanti jenuh nak tahan diri untuk sambung tengok drama ni :p

Dah. Tu je.

Tolong doakan untuk mangsa banjir di seluruh Malaysia juga :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

5 book page(s) ♥:

Aisya A. said...

all the best hana untuk final exam. :)

Cik_Shiqah said...

gudluck kak hana! :)

BudakVanilla said...

gudluck for final kak hana. :)

macam menarik je drama2 tu semua. tapi sekarang tengah tengok kdrama panda n hedgehog. hhehehe :D

Eimma FM said...

Tenet umah kak ima lembab kemain. X leh nk dunload critaaa...huhu..btw, gud luck hana. Moga dpermudahkan segala urusan ;-)

nana liena said...

all the best ya hana.. :D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)